Opblaasfiguren

Je wilt iemand in het zonnetje zetten. Hij of zij is speciaal en een verjaardag, geboorte of jubileum is een mooie gelegenheid om wat extra’s te doen. Onze vrolijke en feestelijke opblaaspoppen en opblaasfiguren zorgen daarnaast voor een extra glimlach op het gezicht. Een glimlach bij feestvarken, maar zeker ook bij de buurtgenoten en de visite. Bijvoorbeeld Sarah zittend op sofa.

De opblaasfiguren zijn geschikt voor alle leeftijden van 0-99 jaar,
De designs zijn maximaal 2,30 meter hoog, hebben een ingebouwde geluidsarme blower en verlichting waardoor ze ten aller tijde geschikt zijn voor een feestje bijvoorbeeld binnenshuis, op een balkon, onder de overkapping maar ook bij u in de tuin.

 

Bovendien is het mogelijk om de opblaasfiguren zelf af te halen op afspraak, liever toch de opblaasfiguren laten bezorgen ook dit is mogelijk bij JumpingPalace, zie hiervoor onze bezorgkosten.
Onze bezorgtijden liggen doorgaans tussen 8:00u en 11:00u, tenzij anders overeengekomen, bijvoorbeeld door drukte en/of personeelstekort. 

Als u een reservering plaatst voor een opblaasfiguur bezorgen wij dit niet verder dan
25 kilometer vanaf Zeist 
(postcode 3706BP), op grond van de berekening op Google Maps via de snelste route over de weg.

Weersomstandigheden

Wij bieden de mogelijkheid om gratis de datum te verzetten of om bijvoorbeeld de reservering volledig te annuleren wanneer het slecht weer wordt.
(Volgens onze huurvoorwaarden, paragraaf 5 punt 2).

Ons streven?
Perfectie!

Bij Jumping Palace vinden wij het belangrijk dat wij de springkussens op- en afbouwen, zowel voor uw als onze gemoedsrust maar bovenal voor de veiligheid van uw en andere kinderen. Jumping Palace rekent een vergoeding voor de op en afbouw van de springkussens indien u dit liever door ons laat doen. 
klik hier voor onze bezorgtarieven.

Fun-food

Huur voordelig een suikerspinmachine en/of popcornmachine bij een Springkussen om uw (kinder) feestje helemaal compleet te maken, daarnaast zitten de ingrediënten voor 50 porties inbegrepen bij de huur van 1 dag. 

Veiligheid

Al onze springkussens zijn gecertificeerd en voldoen aan de Nederlandse normen.
klik hier voor meer informatie.
Tips over veilig springen klik hier

× Waarmee kunnen wij u helpen?