Opblaasfiguren

Je wilt iemand in het zonnetje zetten. Hij of zij is speciaal en een verjaardag, geboorte of jubileum is een mooie gelegenheid om wat extra’s te doen. Onze vrolijke en feestelijke opblaaspoppen en opblaasfiguren zorgen daarnaast voor een extra glimlach op het gezicht. Een glimlach bij feestvarken, maar zeker ook bij de buurtgenoten en de visite. Bijvoorbeeld Sarah zittend op sofa.

De opblaasfiguren zijn geschikt voor alle leeftijden van 0-99 jaar,
De designs zijn maximaal 2,30 meter hoog, hebben een ingebouwde geluidsarme blower en verlichting waardoor ze ten aller tijde geschikt zijn voor een feestje bijvoorbeeld binnenshuis, op een balkon, onder de overkapping maar ook bij u in de tuin.

 

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Bovendien is het mogelijk om de opblaasfiguren zelf af te halen op afspraak, liever toch de opblaasfiguren laten bezorgen ook dit is mogelijk bij JumpingPalace, zie hiervoor onze bezorgkosten.
Onze bezorgtijden liggen doorgaans tussen 8:00u en 11:00u, tenzij anders overeengekomen, bijvoorbeeld door drukte en/of personeelstekort. 

Als u een reservering plaatst voor een opblaasfiguur bezorgen wij dit niet verder dan
25 kilometer vanaf Zeist 
(postcode 3706BP), op grond van de berekening op Google Maps via de snelste route over de weg.

Ons streven?
Perfectie!

Bij Jumping Palace vinden wij het belangrijk dat springkussens, volgens de regels, zoals omschreven in de handleiding worden op- en afbouwt. Zowel voor uw, als onze gemoedsrust, maar bovenal voor de veiligheid van uw en andere kinderen, adviseren wij het kussen door de verhuurder op en af te laten bouwen. Jumping Palace (per 1-5-2023 is dit Broekies Verhuur in Bunnik) rekent een vergoeding voor de op en afbouw van de springkussens indien u dit liever door ons laat doen.

Fun-food

 

Huur een suikerspinmachine en/of popcornmachine bij een Springkussen om uw (kinder) feestje helemaal compleet te maken, daarnaast zitten de ingrediënten voor 50 porties inbegrepen bij de huur van 1 dag. 

Veiligheid

Al onze springkussens zijn gecertificeerd en voldoen aan de Nederlandse normen.
klik hier voor meer informatie.
Tips over veilig springen klik hier

× Waarmee kunnen wij u helpen?